Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gt3-r 4.0 tfsi v8 580pk

Stage 1 Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 580pk 640pk +10.3%
Koppel 700nm 900nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Bentley Continental GT3-R kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Bentley
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Bentley auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk
 • Goede Bentley Continental GT3-Rtuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk OBD chiptuning

OBD tuning Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk!

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk haalt.

Stage 2 Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Bentley Continental GT3-R 4.0 TFSI V8 580pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Saturn
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Bentley , zonder dat hierbij veranderingen Bentley baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Bentley .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Bentley zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Bentley doen.