chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Polo is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Polo auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Polo auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Polo chiptuning:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Polo?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Polo chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Polo auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Polo waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Polo in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Polo chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Polo.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van de beste Volkswagen Polo chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Polo kan worden!

Methodes voor Volkswagen Polo motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Polo OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Polo chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Volkswagen Polo ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Polo met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Polotuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Polo. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Polo auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Polo chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Polo kan doen:

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Polo ECU's

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Polosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Volkswagen Polo kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je Volkswagen Polo halen.

Ja, doordat je bij het Volkswagen Polo chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor info over Volkswagen Polo eco chiptuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Volkswagen Polo. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Het chiptunen van je auto Volkswagen Polo is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning heeft verschillende locaties gevestigd door Nederland. De chiptuning locaties kun je hieronder bekijken We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen Polo.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen Polo auto en bent u uw auto dus even kwijt.