Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.8 tsi gti 192pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 192pk 220pk +14.6%
Koppel 320nm 370nm +15.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Volkswagen Polo veel lekkerder rijdt door Volkswagen Polo tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Polo meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • De beste Volkswagen Polotuning software in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI 192pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.