Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4i 16v 80pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 80pk 90pk +12.5%
Koppel 132nm 148nm +12.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Polo tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid uit uw Volkswagen
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Polo 1.4i 16v 80pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk.

De chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk
 • Goede Volkswagen Polotuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Polo 1.4i 16v 80pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Land Rover
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.