Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4 tsi blue gt 150pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk zult u merken dat uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Beter geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 150pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Infiniti
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.