Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 2.0 tsi gti 200pk

Stage 1 Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Polo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Polo een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • De beste Volkswagen Polochiptuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Polo 2.0 TSI GTI 200pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.