Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.8 t gti cup 180pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 235nm 340nm +44.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk auto chiptunen?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Polo een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • We kopiëren uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Polo 1.8 T GTI Cup 180pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning Saturn
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.