chiptuning Volkswagen Phaeton: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Phaeton kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Phaeton een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Phaeton kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Phaeton heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Harder geluid uit uw Volkswagen

Aangenaam rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Volkswagen Phaeton plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Phaeton auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Phaeton auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Phaeton aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Phaeton auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Phaeton auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Phaeton in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Phaeton chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Volkswagen Phaeton chiptuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Phaeton motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Phaeton OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Phaeton is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Phaeton te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Phaeton auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Phaeton chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Phaeton. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Phaeton ECU niet te ontmantelen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Volkswagen Phaeton auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Phaeton auto!

Chiptuning Volkswagen Phaeton Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Phaeton auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Phaeton chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Phaeton is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Diepgaande kennis over Volkswagen Phaeton ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Phaeton kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Phaeton.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Volkswagen Phaeton chippen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Volkswagen Phaeton producent je auto Volkswagen Phaeton kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Volkswagen Phaeton halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alle info over Volkswagen Phaeton eco tuning klik hier.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Volkswagen Phaeton. Je kan je ECU (de computer van je Volkswagen Phaeton) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Volkswagen Phaeton ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Volkswagen Phaeton is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Beneden ziet u een kaart van onze tuning vestigingen We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen Phaeton auto doen.