Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen phaeton 3.0 tdi 240pk

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 300pk +25%
Koppel 500nm 625nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Phaeton heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Phaeton chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk:​​

 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 240pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.