Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen phaeton 3.0 tdi 245pk

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 300pk +22.4%
Koppel 500nm 650nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Phaeton is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Phaeton gaat u merken dat uw Volkswagen Phaeton veel lekkerder gaat door Volkswagen Phaeton tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer performance uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • De beste Volkswagen Phaetonchiptuning software in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk is een populaire methode om je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 245pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

MAN ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.