Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen phaeton 3.0 tdi 224pk

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 224pk 280pk +25%
Koppel 450nm 575nm +27.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Phaeton is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk zult u merken dat uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Phaeton tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk chiptuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk kan worden!

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.0 TDI 224pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.