Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen phaeton 3.2 v6 241pk

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 241pk 256pk +6.2%
Koppel 315nm 340nm +7.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk?

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen Phaeton tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Phaeton zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk chiptuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk is een populaire methode om je Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Phaeton 3.2 V6 241pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.