Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 295pk +5.4%
Koppel 370nm 390nm +5.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Phaeton is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk
 • Sneller optrekken
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk
 • Gebruik van beste tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Phaeton 3.6 V6 280pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Porsche
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.