chiptuning Renault Kadjar: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Renault Kadjar auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault tuning.

Door het tunen van uw Renault auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Renault Kadjar auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Renault Kadjar auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter uit uw Renault

Meer plezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Kadjar

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Renault Kadjar worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Renault Kadjar chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Kadjar ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Kadjar dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Renault Kadjar

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

Exclusief gebruik van de beste Renault Kadjar chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Renault Kadjar motor tuning:

Voor het Renault Kadjar motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Renault Kadjar OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Renault Kadjar chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Renault Kadjar auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Renault Kadjar ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Renault Kadjar chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Renault Kadjar auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Kadjar behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Kadjar chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Kadjar chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Renault Kadjar auto.

Ontdek wat chip tuning voor u Renault Kadjar kan doen:

Diepgaande kennis over Renault Kadjar ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Kadjar.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Renault Kadjar chiptunen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Renault Kadjar fabrikant kan aanpassen en je auto Renault Kadjar kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de Renault Kadjar fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Renault Kadjar chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Voor meer informatie over Renault Kadjar eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto Renault Kadjar. Je kan je ECU (de computer van je auto Renault Kadjar) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Renault Kadjar kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Renault Kadjar chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere vestigingen gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al onze chiptuning locaties bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault Kadjar auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault Kadjar zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault Kadjar auto doen.