Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kadjar 1.3 tce 140pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk?

De ecu software van uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto chip tuning.

In enkele uren kan je Renault Kadjar met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk. Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Mooier geluid uit uw Renault
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Renault auto
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk is een veelvoorkomende methode om je Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk!

Stage 2 Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk.

Zo doen wij buiten Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Renault Kadjar 1.3 TCe 140pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Renault dus even kwijt.