Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kadjar 1.2 tce 130pk

Stage 1 Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 145pk +11.5%
Koppel 205nm 240nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Renault auto motor tuning.

In een paar uur kan je Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Renault Kadjar is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Renault Kadjar chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Renault

Hoe gaat dat precies, chippenRenault Kadjar 1.2 TCE 130pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk.

De chiptuning Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk
 • Exclusief gebruik van goede Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chiptuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk.

Hierdoor is dit een voordelige Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk aanpassen. Zonder de Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Kadjar 1.2 TCE 130pk.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Alpina ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault en bent u uw auto dus even kwijt.