Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kadjar 1.5 dci 116pk

Stage 1 Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 116pk 140pk +20.7%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptunen?

De standaard software in de Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk ecu van uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Renault Kadjar chip tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk
 • Meer performance uit uw auto
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk kan worden!
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van goede tuning files
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Renault Kadjar 1.5 DCi 116pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Renault chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Renault auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.