Renault Clio 3.0i V6 230pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault clio 3.0i v6 230pk

Stage 1 Renault Clio 3.0i V6 230pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 230pk 245pk +6.5%
Koppel 306nm 325nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Renault Clio 3.0i V6 230pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Renault Clio door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Renault Clio 3.0i V6 230pk zult u merken dat uw Renault Clio veel soepelder gaat door chip tuning Renault Clio 3.0i V6 230pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Renault Clio 3.0i V6 230pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik van uw Renault Clio 3.0i V6 230pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tuning Renault Clio 3.0i V6 230pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Renault Clio 3.0i V6 230pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Renault Clio 3.0i V6 230pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Renault Clio 3.0i V6 230pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Renault Clio 3.0i V6 230pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Renault Clio 3.0i V6 230pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Renault Clio 3.0i V6 230pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Renault Clio 3.0i V6 230pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Renault Clio 3.0i V6 230pk kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Renault Clio 3.0i V6 230pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Renault Clio 3.0i V6 230pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Renault Clio 3.0i V6 230pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Renault Clio 3.0i V6 230pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Renault Clio 3.0i V6 230pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Renault Clio 3.0i V6 230pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Renault Clio 3.0i V6 230pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Renault Clio 3.0i V6 230pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Clio 3.0i V6 230pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Renault Clio 3.0i V6 230pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Clio 3.0i V6 230pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Clio 3.0i V6 230pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Smart ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault dus even kwijt.