Renault Master 2.3 DCI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault master 2.3 dci 110pk

Stage 1 Renault Master 2.3 DCI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 285nm 345nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de beste keuze om uw Renault Master 2.3 DCI 110pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Renault auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Renault Master chip tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Renault Master 2.3 DCI 110pk
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw Renault
 • Meer rijplezier uit uw Renault Master 2.3 DCI 110pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Renault Master 2.3 DCI 110pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Renault Master 2.3 DCI 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Renault Master 2.3 DCI 110pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Renault Master 2.3 DCI 110pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Renault Master 2.3 DCI 110pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Renault Master 2.3 DCI 110pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Renault Master 2.3 DCI 110pk motor tuning:

Voor het Renault Master 2.3 DCI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Renault Master 2.3 DCI 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Master 2.3 DCI 110pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Renault Master 2.3 DCI 110pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Renault Master 2.3 DCI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je Renault Master 2.3 DCI 110pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Renault Master 2.3 DCI 110pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Master 2.3 DCI 110pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Renault Master 2.3 DCI 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Renault Master 2.3 DCI 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Master 2.3 DCI 110pk.

Zo doen wij naast Renault Master 2.3 DCI 110pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Renault Master 2.3 DCI 110pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Holden ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault , zonder dat hierbij veranderingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault dus even kwijt.