Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kadjar 1.6 dci bi-turbo 160pk

Stage 1 Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 180pk +12.5%
Koppel 380nm 420nm +10.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk zult u merken dat uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk veel lekkerder gaat door chip tuning Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt mooier uit uw Renault
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier uit uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Goede Renault Kadjarchiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk kan doen:

Verschillende vormen Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Kadjar 1.6 DCi Bi-Turbo 160pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files Cupra
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Renault auto en bent u uw Renault auto dus even kwijt.