Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kadjar 1.6 tce 163pk

Stage 1 Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 205pk +25.8%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chippen van uw Renault kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door tuning Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk. Je Renault Kadjar zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Renault Kadjarchiptuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk ECU niet te ontmantelen.

Je Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Renault Kadjar 1.6 TCe 163pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Renault auto, zonder dat hierbij aanpassingen Renault baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Renault .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault doen.