Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Renault kadjar 1.7 dci 150pk

Stage 1 Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 340nm 380nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk?

De ecu van uw Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Renault Kadjar meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw Renault
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk.

Specialistische Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Renault Kadjar 1.7 DCi 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning Volvo
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Renault auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Renault auto doen.