chiptuning Nissan Navara op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Navara chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Nissan Navara is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Nissan Navara auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Nissan Navara auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Navara auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Navara veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Nissan Navara auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Mooier geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Nissan Navara een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Navara chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Navara hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Navara past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Navara. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Nissan Navara. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Nissan Navara auto waarborgen. Zonder uw Nissan Navara voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Nissan Navara in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Nissan Navara chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Navara auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Nissan Navara auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Eerst een goede back-up

De beste Nissan Navarachiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw Nissan Navara auto kan doen:

Methodes voor Nissan Navara motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Nissan Navara OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Nissan Navara is een geliefde manier om je Nissan Navara te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Navara chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Nissan Navara auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Door het Nissan Navara auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Nissan Navara auto!

Stage 2 Nissan Navara chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Nissan Navara tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Nissan Navara auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Nissan Navara chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Nissan Navara fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Nissan Navara chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Navara.

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Nissan Navara kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Nissan Navara ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Navara kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Navara chiptuning.

Zo doen wij naast Nissan Navara chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Nissan Navara auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Nissan Navara kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je auto Nissan Navara halen.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Bekijk alles over Nissan Navara eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je Nissan Navara. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Onze Mijn Chiptuning locaties kun je beneden vinden:Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan Navarabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan Navara zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan Navara doen.

WhatsApp WhatsApp met mij