Nissan Navara 3.0 DCi 231pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan navara 3.0 dci 231pk

Stage 1 Nissan Navara 3.0 DCi 231pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 231pk 280pk +21.2%
Koppel 550nm 600nm +9.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft tuning Nissan Navara 3.0 DCi 231pk?

De ecu software van uw Nissan Navara 3.0 DCi 231pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Nissan Navara 3.0 DCi 231pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Nissan Navara 3.0 DCi 231pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Nissan Navara chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Nissan Navara 3.0 DCi 231pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Nissan Navara 3.0 DCi 231pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Nissan Navara 3.0 DCi 231pk​
 • Sneller optrekken uit uw Nissan
 • Minder brandstof gebruik
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Nissan Navara 3.0 DCi 231pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Navara 3.0 DCi 231pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Nissan Navara 3.0 DCi 231pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Navara 3.0 DCi 231pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Navara 3.0 DCi 231pk
 • De beste Nissan Navaratuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Nissan Navara 3.0 DCi 231pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Navara 3.0 DCi 231pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Navara 3.0 DCi 231pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Navara 3.0 DCi 231pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Nissan Navara 3.0 DCi 231pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Nissan Navara 3.0 DCi 231pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Nissan Navara 3.0 DCi 231pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Nissan Navara 3.0 DCi 231pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Navara 3.0 DCi 231pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Navara 3.0 DCi 231pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Nissan Navara 3.0 DCi 231pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Nissan chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Nissan auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.