Nissan Navara 2.5 Di 133pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan navara 2.5 di 133pk

Stage 1 Nissan Navara 2.5 Di 133pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 133pk 165pk +24.1%
Koppel 304nm 365nm +20.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Nissan Navara 2.5 Di 133pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Nissan Navara veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Nissan Navara 2.5 Di 133pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Navara 2.5 Di 133pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Nissan Navara 2.5 Di 133pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Nissan Navara 2.5 Di 133pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Nissan Navara 2.5 Di 133pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Navara 2.5 Di 133pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Navara 2.5 Di 133pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Nissan Navara 2.5 Di 133pk motor tuning:

Voor het Nissan Navara 2.5 Di 133pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Navara 2.5 Di 133pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Navara 2.5 Di 133pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Navara 2.5 Di 133pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Nissan Navara 2.5 Di 133pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Nissan Navara 2.5 Di 133pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Nissan Navara 2.5 Di 133pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Nissan Navara 2.5 Di 133pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Navara 2.5 Di 133pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Nissan Navara 2.5 Di 133pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Nissan Navara 2.5 Di 133pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Nissan Navara 2.5 Di 133pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Nissan Navara 2.5 Di 133pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.