Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan interstar 2.5 dci 100pk

Stage 1 Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 260nm 335nm +28.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft tuning Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In enkele uren kan je Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk zult u merken dat uw Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk veel soepelder gaat door chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Nissan Interstar meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw Nissan
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zonder uw Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Nissan auto
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk wordt!

Verschillende vormen Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk motor tuning:

Voor het Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk.

Hierdoor is dit een voordelige Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk!

Stage 2 Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk.

Zo doen wij naast Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Nissan Interstar 2.5 DCI 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Nissan en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.