Nissan Micra 0.9 TCE 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan micra 0.9 tce 90pk

Stage 1 Nissan Micra 0.9 TCE 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 140nm 190nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Nissan Micra is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Nissan Micra een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Nissan Micra met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Nissan Micra chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Nissan Micra 0.9 TCE 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Micra 0.9 TCE 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Nissan Micra 0.9 TCE 90pk wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk
 • Gebruik van goede chiptuning files

Ontdek wat auto laten chippen voor u Nissan Micra 0.9 TCE 90pk auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Micra 0.9 TCE 90pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Nissan Micra 0.9 TCE 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Micra 0.9 TCE 90pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Nissan Micra 0.9 TCE 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Micra 0.9 TCE 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Nissan Micra 0.9 TCE 90pk!

Stage 2 Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Nissan Micra 0.9 TCE 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Micra 0.9 TCE 90pk.

Gespecialiseerde know-how over Nissan Micra 0.9 TCE 90pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Nissan Micra 0.9 TCE 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Micra 0.9 TCE 90pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan auto dus even kwijt.