Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan qashqai 1.5 dci 115pk

Stage 1 Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 285nm 310nm +8.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk gaat u merken dat uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, remappen van een Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk is een populaire methode om je Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk.

Diepgaande kennis over Nissan Qashqai 1.5 DCi 115pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Infiniti ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.