Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primastar 2.5 dci 145pk

Stage 1 Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 145pk 165pk +13.8%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Nissan Primastar is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Nissan auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter uit uw Nissan
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk chiptuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Nissan Primastar 2.5 DCi 145pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk auto.

Zo doen wij naast Nissan Primastar 2.5 DCi 145pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Smart ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan , zonder dat hierbij aanpassingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Nissan .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.