Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primastar 2.0 dci 114pk

Stage 1 Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 114pk 145pk +27.2%
Koppel 300nm 360nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Nissan Primastar is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Primastar gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Nissan Primastar chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer koppel

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Nissan Primastartuning files in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk!

Chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk chiptuning. Je Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk.

Zo doen wij naast Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Nissan Primastar 2.0 DCi 114pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Nissan auto, zonder dat hierbij veranderingen Nissan baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Nissan auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan auto doen.