Nissan Micra 1.5 DCi 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan micra 1.5 dci 86pk

Stage 1 Nissan Micra 1.5 DCi 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 105pk +22.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Nissan Micra 1.5 DCi 86pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 86pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Nissan Micra 1.5 DCi 86pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 86pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Nissan Micra 1.5 DCi 86pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Nissan Micra 1.5 DCi 86pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Nissan Micra 1.5 DCi 86pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede tuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk wordt!

Methodes voor Nissan Micra 1.5 DCi 86pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Nissan Micra 1.5 DCi 86pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Nissan Micra 1.5 DCi 86pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Nissan Micra 1.5 DCi 86pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Nissan Micra 1.5 DCi 86pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Nissan Micra 1.5 DCi 86pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Nissan Micra 1.5 DCi 86pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Nissan Micra 1.5 DCi 86pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Nissan Micra 1.5 DCi 86pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Nissan Micra 1.5 DCi 86pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Nissan Micra 1.5 DCi 86pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Nissan Micra 1.5 DCi 86pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Nissan Micra 1.5 DCi 86pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Nissan Micra 1.5 DCi 86pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.