Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan primastar 1.9 dci 100pk

Stage 1 Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk auto kan doen:

De standaard software in de Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk ecu van uw Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Nissan Primastar met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

chip tuning Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chippen voor u Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk auto kan doen:

Verschillende vormen Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk. Hierbij pas je de Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk.

Specialistische Nissan Primastar 1.9 DCi 100pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Nissan zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Nissan doen.