Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan navara 2.3 dci bi-turbo (euro 5) 190pk

Stage 1 Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 210pk +10.5%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk auto chiptunen?

De standaard software in de Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chip tuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

Voor stage one chippen Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk is uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk kan worden!
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Nissan auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk. Je Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 5) 190pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

BMW ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Nissan dus even kwijt.