Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Nissan navara 2.3 dci bi-turbo (euro 6) 160pk

Stage 1 Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 403nm 460nm +14.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Nissan Navara een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Nissan auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Nissan Navara zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Nissan Navara chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de software van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede Nissan Navaratuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk. Je Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Nissan Navara 2.3 DCi Bi-turbo (Euro 6) 160pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu GMC
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Nissan auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.