chiptuning Kia Sportage: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Sportage chiptunen?

De ecu software van uw Kia Sportage auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Kia Sportage een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Kia Sportage kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Sportage gaat u Kia Sportageen dat uw Kia Sportage auto veel soepelder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Kia Sportage meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sneller optrekken uit uw auto

Sportiever geluid uit uw auto

Meer plezier uit uw Kia Sportage​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Kia Sportage plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Kia Sportage chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Sportage.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Sportage past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Kia Sportage. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Kia Sportage waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Kia Sportage wordt!

Verschillende vormen Kia Sportage motor tuning:

Voor het Kia Sportage motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Kia Sportage OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sportage is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Kia Sportage ECU niet te ontmantelen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Door het Kia Sportage auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Kia Sportage

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Sportage chiptuning. Hierbij pas je de Kia Sportage auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Sportage auto haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Sportage wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Kia Sportage auto kan worden!

Diepgaande kennis over Kia Sportage ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Kia Sportage chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Kia Sportage als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Kia Sportage producenten ook. Het zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto Kia Sportage! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor info over eco tuning Kia Sportage.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Het chiptunen van je auto Kia Sportage is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land hebben we tuning vestigingen. Onze tuning locaties kun je hier beneden vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

auto chip tunenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Kia Sportage chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Kia Sportage auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia Sportage auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia Sportage auto en bent u uw Kia Sportage auto dus even kwijt.