Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 260nm 310nm +19.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk ecu van uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Sportage zult u merken dat uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk veel soepelder rijdt door Kia Sportage chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel uit uw Kia
 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk

Hoe gaat dat precies, chippenKia Sportage 1.7 CRDi 115pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk waarborgen. Zonder uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk kan worden!

Verschillende vormen Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk aanpassen. Zonder de Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk!

Stage 2 Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk ook verscheidene andere software modificaties voor Kia Sportage 1.7 CRDi 115pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Jeep
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Kia auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.