Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 230pk +15%
Koppel 440nm 500nm +13.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Kia Stinger is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Stinger kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk veel lekkerder gaat door Kia Stinger tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk.

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk kan worden!

Verschillende vormen Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk haalt.

Deze vorm van Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Stinger 2.2 CRDi 200pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.