Kia Stonic 1.2 MPI 84pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Kia Stonic 1.2 MPI 84pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 84pk 100pk +19%
Koppel 122nm 140nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Kia Stonic een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Kia Stonic veel lekkerder rijdt door Kia Stonic chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Kia Stonic meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Kia
 • Sportiever karakter uit uw Kia
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappenKia Stonic 1.2 MPI 84pk?​

Voor stage 1 chiptuning Kia Stonic 1.2 MPI 84pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Stonic 1.2 MPI 84pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Stonic 1.2 MPI 84pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Kia Stonic 1.2 MPI 84pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u Kia Stonic 1.2 MPI 84pk kan doen:
 • Goede Kia Stonicchiptuning bestanden in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk kan doen:

Verschillende vormen Kia Stonic 1.2 MPI 84pk motor tuning:

Voor het Kia Stonic 1.2 MPI 84pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Stonic 1.2 MPI 84pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Stonic 1.2 MPI 84pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Stonic 1.2 MPI 84pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Kia Stonic 1.2 MPI 84pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Kia Stonic 1.2 MPI 84pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Kia Stonic 1.2 MPI 84pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Kia Stonic 1.2 MPI 84pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Kia Stonic 1.2 MPI 84pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Stonic 1.2 MPI 84pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Stonic 1.2 MPI 84pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Kia Stonic 1.2 MPI 84pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Kia Stonic 1.2 MPI 84pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Stonic 1.2 MPI 84pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Stonic 1.2 MPI 84pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lincoln ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia en bent u uw Kia auto dus even kwijt.