Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sportage 2.0 crdi 112pk

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 245nm 295nm +20.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk?

De ecu software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Kia Sportage zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Kia Sportage meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk
 • Sportiever karakter uit uw Kia
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk.

Gespecialiseerde notie over Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 112pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Peugeot zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Kia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.