Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sportage 1.6 crdi 136pk

Stage 1 Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 330nm +3.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk chiptunen?

Het standaard programma in de Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Kia Sportage chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Kia
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk kan doen:

Methodes voor Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk is een veelvoorkomende methode om je Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk chiptuning. Je Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Kia Sportage 1.6 CRDI 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Dacia bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.