Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sportage 2.0 crdi 184pk

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 200pk +8.7%
Koppel 392nm 450nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft tuning Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk?

De ecu software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Kia Sportage tunen. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk.

Veilige chip tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk.

Specialistische Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk ook verscheidene andere software modificaties voor Kia Sportage 2.0 CRDi 184pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Opel
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.