Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sportage 2.0 crdi 136pk

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Kia Sportage is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Kia Sportage is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Sportage zult u merken dat uw Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Kia

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk motor tuning:

Voor het Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk!

Stage 2 Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk haalt.

Voor wie alles uit hun Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Kia Sportage 2.0 CRDi 136pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Chrysler
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.