chiptuning Dacia Logan op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dacia Logan chiptunen?

De ecu software van uw Dacia Logan is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Dacia Logan auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Dacia Logan auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dacia Logan auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u Dacia Loganen dat uw Dacia Logan auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer koppel

Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Aangenaam rijden​ met uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Dacia Logan op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Dacia Logan chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Logan auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Dacia Logan auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Dacia Logan. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dacia Logan auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Dacia Logan.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia Logan

Speciale accu voeding tijdens het chippen

We kopiëren uw software eerst

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Dacia Logan wordt!

Methodes voor Dacia Logan motor tuning:

Voor het Dacia Logan motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Dacia Logan OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Logan is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dacia Logan ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een veelgestelde vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Dacia Logan met meer kracht, zonder dat je Dacia Logan auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Dacia Logan Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Dacia Logan auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Logan auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Logan chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Dacia Logan chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto tuning voor uw Dacia Logan kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Dacia Logan ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten Dacia Logan chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Dacia Logan auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Dacia Logan fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter vermogen uit je Dacia Logan halen.

Ja, het auto Dacia Logan chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Dacia Logan! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer informatie over Dacia Logan eco tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je Dacia Logan) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Het chippen van je auto Dacia Logan is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken:Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Dacia Loganbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij