Dacia Logan 1.5 DCI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dacia Logan 1.5 DCI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 180nm 220nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dacia Logan 1.5 DCI 75pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Dacia Logan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Dacia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Dacia Logan tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Dacia Logan meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Logan 1.5 DCI 75pk.

De chiptuning Dacia Logan 1.5 DCI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Dacia Logan 1.5 DCI 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Dacia Logan 1.5 DCI 75pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Logan 1.5 DCI 75pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Logan 1.5 DCI 75pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Dacia Logan 1.5 DCI 75pk motor tuning:

Voor het Dacia Logan 1.5 DCI 75pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Dacia Logan 1.5 DCI 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Logan 1.5 DCI 75pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dacia Logan 1.5 DCI 75pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Dacia Logan 1.5 DCI 75pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Dacia Logan 1.5 DCI 75pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Dacia Logan 1.5 DCI 75pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dacia Logan 1.5 DCI 75pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.5 DCI 75pk. Hierbij pas je de Dacia Logan 1.5 DCI 75pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Logan 1.5 DCI 75pk haalt.

Voor wie alles uit hun Dacia Logan 1.5 DCI 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Iveco zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia auto, zonder dat hierbij aanpassingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.