Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 110pk +22.2%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Dacia Sandero is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Dacia tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Dacia Sandero kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Dacia Sandero chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Dacia auto
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk motor tuning:

Voor het Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Sandero 1.5 DCi 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia auto, zonder dat hierbij veranderingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Dacia auto dus even kwijt.