Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia lodgy 1.5 dci 115pk

Stage 1 Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk motor tuning:

Voor het Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk OBD chiptuning

OBD tuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk is een populaire manier om je Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk. Zonder de Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dacia Lodgy 1.5 dCi 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia auto doen.