Dacia Duster 1.5 dCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.5 dci 115pk

Stage 1 Dacia Duster 1.5 dCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 260nm 300nm +15.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Dacia Duster chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Dacia Duster 1.5 dCi 115pk​
 • Sportiever geluid uit uw Dacia

Hoe werkt het?​

Bij stage één tunen Dacia Duster 1.5 dCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dacia Duster 1.5 dCi 115pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 115pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Dacia Duster 1.5 dCi 115pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Dacia Duster 1.5 dCi 115pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dacia Duster 1.5 dCi 115pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Dacia Duster 1.5 dCi 115pk chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Dacia Duster 1.5 dCi 115pk kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Dacia Duster 1.5 dCi 115pk kan doen:

Verschillende vormen Dacia Duster 1.5 dCi 115pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Dacia Duster 1.5 dCi 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Dacia Duster 1.5 dCi 115pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Dacia Duster 1.5 dCi 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dacia Duster 1.5 dCi 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Dacia Duster 1.5 dCi 115pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Dacia Duster 1.5 dCi 115pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Dacia Duster 1.5 dCi 115pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dacia Duster 1.5 dCi 115pk chiptuning. Je Dacia Duster 1.5 dCi 115pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Dacia Duster 1.5 dCi 115pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Dacia Duster 1.5 dCi 115pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren Bentley
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dacia , zonder dat hierbij veranderingen Dacia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Dacia en bent u uw auto dus even kwijt.