Dacia Logan 1.0 TCe 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia logan 1.0 tce 100pk

Stage 1 Dacia Logan 1.0 TCe 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 160nm 200nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Dacia Logan 1.0 TCe 100pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Dacia Logan 1.0 TCe 100pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Dacia Logan 1.0 TCe 100pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Dacia Logan 1.0 TCe 100pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Dacia Logan 1.0 TCe 100pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw Dacia
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Dacia Logan 1.0 TCe 100pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Logan 1.0 TCe 100pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Dacia Logan 1.0 TCe 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Dacia Logan 1.0 TCe 100pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dacia Logan 1.0 TCe 100pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Dacia Logan 1.0 TCe 100pk
 • Specialistische kennis
 • De beste Dacia Loganchiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Dacia Logan 1.0 TCe 100pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dacia Logan 1.0 TCe 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Logan 1.0 TCe 100pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dacia Logan 1.0 TCe 100pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Dacia Logan 1.0 TCe 100pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Dacia Logan 1.0 TCe 100pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Dacia Logan 1.0 TCe 100pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Dacia Logan 1.0 TCe 100pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Dacia Logan 1.0 TCe 100pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Dacia Logan 1.0 TCe 100pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Dacia Logan 1.0 TCe 100pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Dacia Logan 1.0 TCe 100pk ECU software notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Logan 1.0 TCe 100pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning files Dacia
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Dacia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia doen.