Dacia Duster 1.5 DCI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia duster 1.5 dci 105pk

Stage 1 Dacia Duster 1.5 DCI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1461 CC
Type ecu Siemens/Continental SID305 & Siemens/Continental SID306
Compressieverhouding 17,6 : 1
Boring X slag 76,0 X 80,5 mm
Motornummer K9KCXX6

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dacia Duster 1.5 DCI 105pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw Dacia Duster een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Dacia Duster 1.5 DCI 105pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Dacia Duster chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Sneller optrekken uit uw Dacia
 • Meer rijplezier uit uw Dacia Duster 1.5 DCI 105pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Dacia Duster 1.5 DCI 105pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Dacia Duster 1.5 DCI 105pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Dacia Duster 1.5 DCI 105pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dacia Duster 1.5 DCI 105pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Dacia Duster 1.5 DCI 105pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Dacia Duster 1.5 DCI 105pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Dacia Duster 1.5 DCI 105pk
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Goede Dacia Dusterchiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Dacia Duster 1.5 DCI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Dacia Duster 1.5 DCI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Dacia Duster 1.5 DCI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dacia Duster 1.5 DCI 105pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Dacia Duster 1.5 DCI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Dacia Duster 1.5 DCI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Dacia Duster 1.5 DCI 105pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Dacia Duster 1.5 DCI 105pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Dacia Duster 1.5 DCI 105pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Duster 1.5 DCI 105pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dacia Duster 1.5 DCI 105pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Dacia Duster 1.5 DCI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dacia Duster 1.5 DCI 105pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dacia Duster 1.5 DCI 105pk.

Zo doen wij naast Dacia Duster 1.5 DCI 105pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Oldsmobile bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.