Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia lodgy 1.2 tce 115pk

Stage 1 Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1199 CC
Type ecu Siemens/Continental EMS3110 & Siemens/Continental EMS3150
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 72,0 X 73,2 mm
Motornummer H5FACD4

Dacia tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw Dacia kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Dacia Lodgy tunen. Je Dacia Lodgy zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat dat precies, chiptuningDacia Lodgy 1.2 TCE 115pk?​

Bij stage 1 chippen Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk!

Chiptuning Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Dacia Lodgy 1.2 TCE 115pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning Pontiac
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dacia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.